divendres, 28 de desembre del 2007

FLAM DE TORRÓ DE XIXONA

Comença la temporada d'aprofitar les sobres del Nadal i la Neus ens va delectar el dia que vam cagar el tió amb tots els menuts a casa amb aquest flam de torró de Xixona. És molt fàcil de fer i molt bo.


Ingredients:
1 rajola de torró de Xixona (200 grs)
500grs de llet
250grs de nata
100grs de sucre
2 sobres de cuallada Royal

Jo encara no he provat de fer-lo així que us passo la recepta que em van facilitar (amb la Thermomix).
Posar el torró al vas i programar 5 segons a velocitat 5
Incorporar la resta d'ingredients i programar 8 minuts a 100ºC velocitat 2. (Els primers 10 segons programar velocitat 5 per integrar be els ingredients i després baixar la velocitat a 2).
Abocar la barreja en un motlle de corona o similar. Deixar refredar a la nevera abans de desenmotllar.

Bon profit i que us portin moltes coses els Reis!!

6 comentaris:

Gemma ha dit...

Una recepta fantàstica, com tu dius perfecte per aprofitar els torrons sobrers i que ara ja no vol ningú...
Molt bon any nou!

Marta ha dit...

Uisssssssss. T'he descobert de casualitat. I m'encanta el que veig. Tindre que tornar sovint.

Besets

Glòria ha dit...

Gràcies Marta.
Jo vaig descobrir el teu blog ja fa un temps i ja et tinc dins del meus favorits.... el pastís d'aniversari de la teva peque és molt divertit i original. Moltes felicitats!!!

Gemma ha dit...

Hola Glòria!
Fa temps em vas enviar una recepta d'orelletes, però no sé on la tinc... :(
Me la pots tornar a enviar? (gclofent@uoc.edu) Em faries un favor molt gran!
Moltes gràcies!

Anònim ha dit...

Benvolgut, Benvolguda:
Em poso en contacte amb tu per consultar-te si podem incloure un enllaç al teu bloc a Olleta de verdures, la nostra bitàcola personal sobre gastronomia. Resulta que volem posar en marxa una nova secció que es diu gastrosfera.cat on volem recollir tots els enllaços que coneixem sobre blocs de cuina i gastronomia escrits en català.
Sé que no és una petició habitual demanar permís per incloure un enllaç un bloc o un lloc web, però em sembla una deferència: ja que "utilitzo" el teu bloc per "emplenar" el meu, que menys que demanar-te permís?

Resto atent a la teva resposta i t'agreixo, d'entrada, la paciència per llegir i eventualment respondre aquest missatge.

Glòria ha dit...

Olletadeverduretes,
Gràcies i em fa molta il·lusió que hi poseu l'enllaç. Felicitats pel vostre blog i endavant!!!!