divendres, 16 de maig del 2008

AULA DE CUINA DE LA BOQUERIA

Ahir al vespre va arribar el gran dia.... la classe de cuina a la Boqueria amb l'Iker Erauzkin i per fí posar cares als autors dels blogs que a sovint consulto. Us haig de dir que va ser un plaer, gent fantàstica i amb ganes de gaudir de la cuina. Gràcies Gemma per organitzar-ho tot.

L'Iker ens va cuinar tres plats: focaccia d'olives negres, tomàquet i orenga, hamburguesa de sèpia i rap i pastís de xocolata trufada.


Ep! Després els vam poder provar i estava tot boníssim....

Una de les anèdoctes: Ja diuen que mirar la tele no és bo i a l'Iker el programa de l'Ana Rosa li va jugar una mala passada... Van ensenyar a fer un granissat de taronja exprés i a l'hora de provar-ho i després que el pobre Kike es passés una bona estona exprimint taronges amb un exprimidor manual (2 quilos de taronges a ma!!), l'invent no va acabar de funcionar, però vam passar una estona divertida...

Una vetllada divertida i que espero tornar a repetir ben aviat.
Salut!

4 comentaris:

Gemma ha dit...

Hola Glòria!
Molt de gust de conèixer-te per fi en persona! Després de compartir tants ingredients comuns (oli, ametlles...) i receptes, ja tocava, eh?
Je je je, l'anècdota del granissat de taronja va ser genial... haurem de buscar-ne els fonaments químics per entendre què va fallar :)
Espero que a partir d'ara poguem repetir juntes més vetllades com aquesta! Salut!

gemma ha dit...

Gràcies a la classe de la Boqueria he pogut conèixer el teu blog que no coneixia!

Anònim ha dit...

Hola Glòria...i jo gràcies a la Boqueria vaig poder coneixer a gent de Terrassa...i és que elmón és un mocador!!!
Petunets,
Eva

Ester ha dit...

Glòria, benvinguda a la colla de cuina addictes. espero que ens vèiem més cops en aquestes trobades
Ester