dilluns, 6 de setembre del 2010

ALIMENTS DE PROXIMITAT... I ECOLÒGICS!

Ja fa temps que aquesta idea ens voltava pel cap i a la fi l'hem duta a terme. Hem instal·lat a casa un hort urbà... quin plaer collir les verduretes uns minutets abans de sopar i de cultiu ecològic!

El vam instal·lar després de Setmana Santa (ja fa uns quants dies com veieu) i hi vam plantar enciams, patates, maduixeres, tomaqueres de vàries varietats, pastanagues, carbasseres i carbassons i no se si em deixo alguna cosa.
Els enciams fulla de roure i meravella i els tomàquets raf són els que ens han funcionat millor. Hem fet unes amanides!
I també els carbassons! Vam començar amb una mida petitona, semblaven babies, però els darrers han estat de categoria extra.... mireu, mireu!

Tot i que ara arribant la tardor no és la millor època per sembrar, encara hi ha algunes cosetes per sembrar-hi... si us animeu aquí teniu un link on trobareu tot d'informació sobre el tema.
Bon profit!

6 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Enhorabona per aquesta iniciativa, vosaltres si que esteu lligats a la terra!! Petons.

josep ha dit...

Fantàstic! no hi ha res millor que cuinar el que has recollit uns minuts abans. Deu n'hi do el carbassó!.
Una abraçada

Glòria ha dit...

Gràcies Txell i Kike, he vist el vostre comentari del tomàquets i m'heu fet molta enveja!!!
Josep, la crema que vam fer amb el carbassó estava boníssima... i als petits els agrada seguir l'evolució de tot l'hort. És un bon exercici de desconnexió i d'aprendre moltes coses.

Dolors ha dit...

Quina idea més xula! Segur que així tant el Martí com l'Aina mengen la verdura amb moltíssimes ganes.

Glòria ha dit...

La crema de carbassó ara vola! És que els carbassons de l'hort són màgics!

el taller de cuina ha dit...

FA temps que tenim pendent l'hort urbà, però de moment només tenim una pebrotera i 4 plantes aromàtiques...