dissabte, 20 de febrer del 2010

PASTÍS DE BOLQUERS

Aquest pastís l'he vist a un parell de blogs abans (El cullerot Festuc i La Cuina en Bolquers) i em va semblar una molt bona idea per regalar quan neix un petitó o petitona... de bolquers sempre se'n necessiten... i molts!
L'Anna i l'Alfred han estat pares d'un nen preciós, l'Alexis, i per donar-li la benvinguda hem preparat amb en Martí aquest pastís tan especial.

6 comentaris:

Glòria ha dit...

Molt bona feina, el Martí té molta traça!. I felicitats als pares!.

La cuina vermella ha dit...

M'encanta aquest pastís, tan bonic i tan ben preparat. Salutacions.

Menchu ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
nosaltresllegim ha dit...

he vist el teu blog de cuina i se m'ha fet la boca aigua! Quina feinada porta la cuina...si vols conèixer receptes per temps de crisi, passa't per aquí

Miriam ha dit...

Queden fantàstics aquests pastissos de panyals!! I quin llaç més maco vas fer-li!!!
Segur que va agradar moltíssim!

Roger ha dit...

Hola,

porto el blog del Club de Cuines (a clubdecuines.cat), portal de cuina de TV3 i Catalunya Ràdio, i de cara a St Jordi volia demanar als blogs de cuina en català que em recomanessin un llibre de cuina i que em diguessiu en una frase o dos perquè us agrada o el recomaneu. M'ho pots enviar per correu electrònic a clubdecuines@tv3.cat? D'això en vull publicar un text o varis, que servirà tant per conèixer llibres de cuina com per conèixer blogs com el teu...

Esborra aquest comentari quan vulguis, ja entenc que no va lligat amb el contingut d'aquest text, però no trobava altre manera de contactar.

Gràcies!

Roger