dimecres, 24 de setembre de 2008

NEIX EL PLANETA DE CUINES

Aquest post no inclou una recepta de cuina.

Com que des de juguemacuinetes.cat som curiosos de mena, ens plau de mostrar-vos la nostra última creació a Internet: El Planeta de Cuines

http://planetadecuines.juguemacuinetes.cat.


Què és el Planeta de Cuines?
Doncs bàsicament és una pàgina web que s'actualitza automàticament amb els últims posts dels blogs "habitants del Planeta". La pàgina WEB visita periòdicament i automàtica els blogs que formen el Planeta i n'afegeix els posts més actuals. Per tal de no tenir una llista infinita de posts, només es mostren els 20 més actuals de tots els habitants alhora.

De què serveix Planeta de Cuines?
Doncs per diverses coses:
* Per veure d'un cop d'ull les últimes novetats, sense necessitat de consultar el vostre lector de notícies. Evidentment el Planeta no treu de continuar utilizant el lector de notícies! ni de visitar els vostres blogs preferits.

* Perquè els vostres amics i coneguts vegin, en una sola pàgina, els últims posts dels millors blogs de cuina ;-), i que s'animin a seguir el fil i a visitar els blogs un per un.

* Si us subscriviu al Planeta, veureu en el vostre lector de notícies tots els posts sota un mateix títol.

* Per crear una mica de "comunitat virtual". És difícil veure'ns les cares presencialment. El planeta pot ser una altra eina per augmentar la interacció.

* Per fer que els nostres blogs arribin a més gent. Una mica d'autopromoció tampoc està malament. A tothom li fa il·lusió que el visitin i li deixin comentaris.

Què NO és Planeta de Cuines?
El Planeta NO és un lector de notícies. Recordeu que només es conserven els últims 20 posts de tots els habitants del planeta. Malgrat això, si us subscriviu, tindreu al vostre lector de notícies tots els posts publicats.

El Planeta NO és un portal de webs de cuina. Simplement és un recull automàtic de posts publicats als blogs.

Si voleu formar-ne part només ens heu d'escriure a planetadecuines@juguemacuinetes.cat. De la mateixa manera si voleu deixar de ser-hi ens escriviu també. Observeu que al costat del post publicat apareix una foto/dibuix vostre. Si no us agrada, només cal que ens envieu la nova imatge i la canviarem.

També podeu afegir, si voleu, el logo del Planeta de Cuines al vostre blog.

I si coneixeu algú altre que tingui un blog de cuina, també el podeu convidar a aparèixer al planeta.

Gràcies a tots i fins aviat (virtual o presencial) !


Nota: el Planeta s'actualitza aproximadament cada hora. Així que si publiqueu un post al vostre blog és possible que no aparegui immediatament al Planeta. Tingueu paciència.