dimecres, 6 d’agost del 2008

MAGDALENES CASOLANES

Ja queden pocs dies per començar les vacances i amb la colla de l'esmorzar (de la feina) hem decidit celebrar-ho... fa uns dies va ésser en Pere que ens va dur unes galetes de te (boníssimes Marina) , després en Toni va portar "leche frita" i el darrer va ser en Xavi que ens va comprar unes coques boníssimes per acompanyar el te/cafè.
Demà em toca a mi i portaré unes magdalenes que m'han ajudat a fer la Carla, en Guifré i en Martí.
No he estat a temps de fer fotos de la preparació, però sí del moment de tastar-les. Aquí en teniu la prova que han quedat molt i molt bones.


La recepta la vaig trobar al blog Cuina, cuina, cuina. Tot i que jo ja n'havia fet en una altra ocasió i ja havia penjat el post, aquesta vegada volia provar alguna recepta que no tingués nata ni llet.
L'única variació que he fet a la recepta original ha estat deixar reposar la massa una mitja hora a la nevera i enfornar-les a 220Cº.
No han pujat gaire, tot i que dins el forn si que ho havien fet (em sembla que les he cuit massa estona i un altre error és que no havia posat a preescalfar el forn i mentre amb els més petits posaven la massa als motlles no hem donat prou temps al forn a que arribés a la temperatura desitjada, i hem hagut d'esperar una miqueta, fet que potser ha fet que la massa no estés tan freda com calia...)
Apa, bon profit i bones vacances!!!!!!

2 comentaris:

Gemma ha dit...

Amb aquests ajudants devien quedar unes magdalenes boníssimes! Tot i que després d'aquest tast no sé si te'n van quedar gaires per portar a la feina... ;)
Bones vacances!

Glòria ha dit...

Hola Gemma!
Ja tens raó, ja.... en van quedar algunes (les suficients pels poquets que quedàvem per agafar les vacances). Bones vacances també a vosaltres.