dissabte, 26 d’abril del 2008

GALETES PERSONALITZADES

Gràcies a la proposta de la Cristina de Vida Culinaria avui he pogut provar per primera vegada l'estri per fer galetes amb nom. Us haig de dir que n'han sortit de tots colors.... les primeres una mica crues, pel mig alguna fornada potser amb el forn massa alt i que el nom no es llegeix massa be...vaja amb les fotos ja ho podeu veure.
Però com tot és qüestió de pràctica i suposo que al quart o cinquè intent ja sortiran millor.
Demà celebrem l'aniversari d'en Martí (en farà dos!!!) i a més del pastís d'aniversari menjarem unes quantes galetes personalitzades.
La recepta no us la poso per que he seguit la que hi ha en aquest post.
Bon profit!!!

4 comentaris:

Renata Barillari ha dit...

que delicia!

Gemma ha dit...

Ei, has sigut la primera a estrenar l'estri! A mi la Cristina me'l va donar el dijous, però encara no he tingut temps d'estrenar-lo... va bé? Crec que jo també necessitaré unes quantes fornades abans no li trobi el punt... Ja tinc ganes d'estrenar-lo!
Les galetes de la segona foto estan perfectes!!!
Per cert, podries comentar-li a la Dolors que hi ha hagut una baixa per la classe a la Boqueria? I com que ella és la primera de la llista d'espera... també li deixaré un comenatari al blog, però per si de cas no el veu... gràcies!

Glòria ha dit...

Gracias Renata! Aunque es un fenómeno mundial cuesta a veces imaginar que gente de todo el mundo pueda leer tu blog.
Gemma, les galetes són boníssimes, em recorden molt a les garlandes que de petits ens penjaven a la palma... la qüestió del forn és més complicada. La massa ha d'estar molt freda per que el nom quedi ben marcat... el forn no massa fort per que l'ou i la massa no s'inflin... i trobar el punt per que quedin d'un color torradet per a mi va ser tota una odisea.

Boston1955 ha dit...

T'han quedat molt boniques. Això sí, la massa ja veig que has tingut en compte que estigui ben freda.
No havia visitat mai el teu blog. De ben segur m'hi tornaré a passejar.