divendres, 14 de setembre del 2007

PASTÍS DE FORMATGE

Avui a la feina en Jesús ens ha delectat amb un extra-boníssim pastís de formatge. L'àvia Gero em va ensenyar a fer-ne un que s'hi assembla molt, però aquest al dur iogurt queda molt més suau i passa molt i molt be (massa per que en un moment s'evapora!!!).
Com que en Jesús és molt bon jan ens ha donat de seguida la recepta (mil gràcies!!!) i jo plegant de la feina ja he anat a comprar tots el ingredients que em faltaven i aquest vespre ja no he pogut resistir més la temptació.... aquí teniu el pastís de formatge a l'estil Jesús. Molt fàcil de fer i realment molt bo.


Ingredients:
1 tarrina de formatge Philadelphia (200 grs)
2 iogurts de llimona
1 iogurt grec
4 ous
3 formatgets el Caserio
3 cullerades soperes de Maizena
7 cullerades soperes de sucre

Preescalfar el forn a 180ºC. Barrejar tots els ingredients amb el túrmix i abocar-ho al motlle.
Coure al forn uns 45 minuts (a mi m'ha costat això) amb el foc de baix. Els darrers 5 minutets posar només el foc de dalt (grill) per daurar-lo.
Tot i que per conservar-lo és millor tenir-lo a la nevera, per menjar més val que no estigui molt fred.... el gust del formatge millora.
Bon profit!!!

8 comentaris:

Gemma ha dit...

Eps! Aquest me l'apunto! M'agrada la idea del iogurt... Segur que el faig.

Saluti ha dit...

Ei Glòria, jo ja he fet la recepta amb el motlle que em vas regalar, ara enviaré el link del blog als conillets d'índies que l'han provat.
Això sí, jo l'he fet amb 3 iogurts normals perquè no en tenia de grecs.
Ja espero la propera recepta...

Glòria ha dit...

Gemma, és molt fàcil i permet tot tipus d'innovacions d'aquestes que acostumes a fer.
Salut, ja m'han dit que ha tingut molt èxit... doncs au, a veure quan m'hi poso a fer el proper.

Anònim ha dit...

Glòria, jo també faig pastís de formatge, però sense el iogut, i com a casa ens agrada molt el formatge, porvaré de fer aquest.

Per cert, he vist la recepta de la coca de pinya, es la mateixa que jo faig de iogurt, i ja que veig que tens molta traça amb els postres, tu l'has probat de fer amb crema per dins? Saps com fer-ho, jo ho vaig probar i la crema va anar a parar tota a la base, i voldria que em quedés pel mig.
Bé ho seguiré probant.

Glòria ha dit...

Eva,
De receptes de pastís de formatge n'hi ha per parar un tren (de rodalies i tot!!!).
Tinc dues receptes més: una que em va ensenyar la meva àvia també amb formatge philadelphia però sense iogurt i una altra amb formatge quark. Totes dues les tinc pendent de fer per poder penjar-les al bloc.
Si ho proves ja em diràs que tal t'ha sortit.
Pel que fa a la crema crec que és difícil... el llevat sempre farà que tot el que pesi més que l'aire que es genera en la massa vagi a parar a sota així que no hi veig pas solució. Al forn on vaig a comprar el pa fan unes magdalenes farcides de crema i aquesta sempre està a la base...

Anònim ha dit...

Hola Glòria,

Avui visito el teu blog per primera vegada.Felicitats. Jo també faig un pstís de formatge, però diferent, m' agrada l' idea de posar'hi el iogurt grec, i els formatgets. El provaré. ANNA

Emilia Vila ha dit...

oooooooh! jo l'he fet tal com dieu i m'ha sortit boníssim!
El meu pare és diabètic i per tant hi vaig posar 30 pastilletes de sacarina enlloc del sucre! i boníssim :)
mmmm.........

Glòria ha dit...

Celebro que t'agradi, Emy. La veritat és que és molt fàcil de fer i, com tu molt be dius, queda boníssim.