L'Iker ens va cuinar tres plats: focaccia d'olives negres, tomàquet i orenga, hamburguesa de sèpia i rap i pastís de xocolata trufada.

Ep! Després els vam poder provar i estava tot boníssim....
Una de les anèdoctes: Ja diuen que mirar la tele no és bo i a l'Iker el programa de l'Ana Rosa li va jugar una mala passada... Van ensenyar a fer un granissat de taronja exprés i a l'hora de provar-ho i després que el pobre Kike es passés una bona estona exprimint taronges amb un exprimidor manual (2 quilos de taronges a ma!!), l'invent no va acabar de funcionar, però vam passar una estona divertida...

Salut!
Hola Glòria!
ResponEliminaMolt de gust de conèixer-te per fi en persona! Després de compartir tants ingredients comuns (oli, ametlles...) i receptes, ja tocava, eh?
Je je je, l'anècdota del granissat de taronja va ser genial... haurem de buscar-ne els fonaments químics per entendre què va fallar :)
Espero que a partir d'ara poguem repetir juntes més vetllades com aquesta! Salut!
Gràcies a la classe de la Boqueria he pogut conèixer el teu blog que no coneixia!
ResponEliminaHola Glòria...i jo gràcies a la Boqueria vaig poder coneixer a gent de Terrassa...i és que elmón és un mocador!!!
ResponEliminaPetunets,
Eva
Glòria, benvinguda a la colla de cuina addictes. espero que ens vèiem més cops en aquestes trobades
ResponEliminaEster