Avui anem a berenar i a jugar al nou pati d'en Joan, en Raf i l'Alba.... així que portarem unes magdalenes que són molt fàcil de fer i molt bones.
Aquí en teniu la recepta.....
Ingredients (per unes 15 de mida mitjana, motlle num. 7)
2 ous
160 grs de sucre
100 ml de nata
125 ml d'oli
ratlladura de la pell d'una llimona
230 grs de farina
5 grs de llevat
un polsim de sucre de vainilla
Barrejar els ous i el sucre fins que en doblin el volum. Afegir-hi la nata, l'oli i la ratlladura de la llimona. Barrejar la farina, el llevat i la vainilla; tamisar-ho i incorporar-ho a la barreja dels ous.
Deixar reposar la massa una mitja hora a la nevera.
Posar la massa en una màniga pastissera i omplir els motlles 2/3 parts. Tirar-hi sucre al damunt. Posar al forn a 190ºC (només foc de baix) durant 15-20 minuts.
Bon profit!!!!
19 comentaris:
Quina bona pinta!
Els motlles com són? No són de paper, oi?
No, els motlles són de silicona... així es poden rentar i reutilitzar una i altra vegada. Van molt be.
Hola Glòria,
He descobert avui el teu blog, i m'ha encantat igual que el de la Gemma. Veig que fas servir motllos de silicona, són practics? Val la pena?
Et felicito pel nivell.
Moltes gràcies
Eva
Gràcies Eva.
Tinc dos tipus de motlles: un que és com una safata i que hi caben unes 8 magdalenes i els altres individuals que veus a la foto. A mi m'agrada més el primer... és més pràctic per poder agafar i la mida de les magdalenes és més petita. Els motlles individuals són molt grans pel meu gust i queden uns magdalenots considerables. L'avantatge és que són reutilitzables i que el motlle no s'obre com a vegades passa amb els de paper (que acaben vessant). Si n'acostumes a fer a sovint (com jo feia abans, ara potser ja no en faig tantes) t'ho aconsello. El primer motlle es renta molt be al rentaplats... els individuals no els pots posar per que s'omplen d'agiua, però no costen de netejar.
Publica un comentari a l'entrada