Ha quedat molt bo tot i que m'han passat dues coses que us comento: m'ha sobrat bastanta massa de la galeta, no per fer-ne un altre però Déu n'hi do. I l'altra és que la massa de la galeta es trenca bastant, és a dir que desenmotllar-lo sense que es trenqui és gairebé impossible. No se si heu provat de fer-lo i us ha passat el mateix, tot i així us recomano que el proveu.

Bon profit!
El flaó havía de ser boníssim, malgrat les "artístiques" esquerdes.
ResponEliminaUna abraçada
Ei! Mira que m'he anat connectant vegades, pensava que ja no penjaries cap més post fins la propera mona! Amb dos peques és difícil treure el temps. Però has d'anar fent cosetes, que sempre et queden super-bé. Quina pinta!!
ResponEliminaJosep, sí que ho era de bo... les esquerdes no les vaig poder evitar!
ResponEliminaEi Dolors, ja ves que el blog el tinc molt oblidat... potser si que a aquest ritme la propera serà la mona del 2011!!
Fantastico!! Se ve delicioso!
ResponElimina