dijous, 30 d’abril del 2009

UN PLAT A FOC MOLT LENT

Fa molt i molt de temps que el blog havia quedat paralitzat.... varis són els motius però el principal ha estat la cocció, a foc molt lent, del "plat" que us vull presentar avui.... i és que te la menjaries a petons....
Es diu Aina i va néixer fa vuit dies. És la recepta que penjo al blog que més temps ha trigat en coure's però alhora la que més bon gust de boca deixa un cop en veus el resultat.
En Martí, el seu germà gran, l'estima en bogeria i la cuida molt i molt.

Ara entre bolquers, lactància i rotets poc temps queda per seguir el blog, tot i així és evident que de cuinar ho hem de continuar fent cada dia, així que més endavant podré penjar un munt de receptes que em quedaran al tinter durant aquesta temporadeta.

14 comentaris:

  1. Moltes felicitats i com que suposo que per una bona temporada et serà més aviar difícil desplaçar-te, a veure si en la nostra propera visita a la plaça Vella coneixem aquesta petitona i veiem com de gran s'ha fet el Martí.

    Molts petons i una forta abraçada

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats per aquest augment de la família! És el millor plat del món que es pot cuinar, je je je...
    Els dos germans fan molt bona parella :)
    Ara a cuidar-se i a guardar totes les receptes per quan tinguis temps ;)

    ResponElimina
  3. Moltíssimes felicitats Glòria!! És preciosa!!! L'enhorabona!
    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  4. Moooooltes felicitats Glòria!!
    Enhorabona!! Els dos germanets se'ls veu ben feliços!! :)
    Cuideu-vos molt!
    Petons!

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats per aquesta gran obra d'art, única i que ningú et podrem copiar com fem amb les receptes, que són intercanviables..
    A disfrutar-la moltíssim!!!!!
    Petons..

    ResponElimina
  6. Moltisimes felicitats!!!!!
    Jo visitaba aquest espai i pensaba que ja no publicaries. Aixo es una recepta molt pero que molt especial.
    Val la pena no publicar eh!!!!!
    Tere

    ResponElimina
  7. Jo he pogut veure en directe aquest plat tan especial de la Gloria i us ben asseguro que és un dels dos millors que ha fet (l'altre va ser pel 27 d'abril d'ara ja fa tres anys). Petonets molt especials.

    ResponElimina
  8. Enhorabona a tota la familia! Glòria, saps cuinar uns nens preciosos. Petons als dos germans. Muac.

    ResponElimina
  9. moltes felicitats! I Aina, benvinguda al món!!!

    ResponElimina
  10. Moltes gràcies a tots i totes. Una abraçada.

    ResponElimina
  11. Enhorabona!!! tens uns fills maquíssims...petonets

    ResponElimina
  12. per ser un plat que només has cuinat dues vegades, trobo que hi tens molta traça.
    felicitats a tota la família!!!

    ResponElimina
  13. Moltes felicitats, a disfrutar-la, menjar-te-la a petons i esperarem a que estiguis més tranquila per veure els teus nou posts.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina