dissabte, 11 d’agost de 2007

COCA DE POMA

Partint de la típica recepta de coca de iogurt he afegit poma i és una coca ideal per a berenar o esmorzar.

Aquí en teniu la recepta....
Ingredients:
1 iogurt natural
la pell ratllada d'una llimona
1 mida de iogurt d'oli d'oliva
2 mides de iogurt de sucre
3 mides de iogurt de farina
un sobre de llevat royal
3 ous
2 pomes
melmelada de préssec

Jo he fet la massa a la thermomix així que us passo les instruccions per a fer-ho:
Engegar el forn a 200ºC.
Posar la papallona i afegir al vas els ous i el sucre. 7 min 37ºC velocitat 3
Afegir la resta d'ingredients (oli, pell de llimona, iogurt, farina i llevat). 2 min velocitat 2
Treure la papallona. 2 min velocitat 2

Untar el motlle amb una mica de mantega i empolsinar-lo amb farina.
Posar una mica de massa al motlle i afegir unes làmines de poma ben finetes. Tornar a tirar massa i fer les capes que es pugui. Al final posar per sobre làmines de poma.
Enfornar a 180ºC durant 40 minuts
Un cop el traiem del forn posar una miqueta de melmelada de préssec per sobre.
Deixar refredar i desenmotllar.
Bon profit!